Dobrodošli na web stranicu turističke agencije

Sun Tourist

aparat 003_00

Sun tourist je privatna turistička agencija smještena u najatraktivnijem djelu grada Poreča, Novom naselju, na adresi Anke Butorca  14. Svojim radom započela je 1993. godine sa željom da svojim gostima priušti miran, ugodan i opušten odmor.

Osoblje agencije Sun tourist čine članovi obitelji Paić koji će vas uvijek dočekati širokog osmjeha sa voljom i željom da za vaš godišnji odmor pronađu apartman koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Privatni smještaj koji agencija Sun tourist nudi obuhvaća iznajmljivanje apartmana u privatnim kućama smještenih u Novom naselju, u zoni A što znači svega 50 do najviše 700 metara udaljenosti od mora. U blizini svih apartmana koji stoje u ponudi su razne plaže s mnogim sadržajima koji se nalaze u neposrednoj blizini, kao primjerice otvoreni bazeni, vodeni tobogani, dječija igrališta, teniski tereni, razni restorani i drugo.

Apartmani, kao i agencija nalaze se svega 500 metara udaljenosti od samog centra grada Poreča, odnosno 10 minuta ugodne šetnjice šetalištem uz more. Nakon ugodne šetnjice ili vožnje vlakićem koji redovito prolazi pored navedenog šetališta, gosti u centru grada Poreča mogu prošetati Dekumanovom ulicom u kojoj se nalaze brojne trgovine i butici, istražiti povijesne građevine u starom djelu grada Poreča, posjetiti atraktivnu Eufrazijevu baziliku kao i Porečki akvarij koji se nalazi u središtu grada, a uključuje 70 različitih vrsta riba iz Jadranskog mora.

Apartmani iz naše ponude raznih su kapaciteta. Imaju jednu do tri spavaće sobe, opremljene kuhinje, kupaonice, dnevne boravke kao i balkone ili terasu. Svaki apartman ima također svoje parkirno mjesto.

Da bi učinili vaš odmor interesantnijim i ispunjenijim osim bogate ponude apartmana Sun tourist u svojoj ponudi ima i razne atraktivne izlete. Posjetite Brijune, Veneziu, Plitvička jezera i druga mjesta po pristupačnoj cijeni i obogatite svoj odmor posjetom zanimljivih destinacija.

Dođite, uživajte u zanimljivostima grada Poreča, predivnim plažama, toplom suncu i sviježem zraku i učinite svoj odmor ugodno i korisno iskorištenim vremenom.

Veselimo se vašem upitu!

logo

Srdačan pozdrav i još ljepšu dobrodošlicu želi vam osoblje agencije Sun tourist!


EUFRAZIANA D.O.O. turistička agencija SUN TOURIST, Anke Butorac 18; 52440 POREČ (PARENZO), HR,
Voditelj poslova: VLASTA PAIĆ, vlasnica i direktor ,E-mail adresa: eufraziana@pu.t-com.hr. i suntourist@hi.t-com.hr TEL: 00385 52 451 446,00385 91 5644843, Radno vrijeme za kontakt s korisnicima: 08 – 13,Broj Sudskog registra: 1-14838-00 OPS Rijeka OIB: 632 747 730 47, PDV ID 63274773047, MB 0315044, Djelatnost po NKD : razred 7911 ID AGENCIJE: HR-AB-52-040070106, Podliježe nadzoru svih nadležnih inspekcija.

Upute o načinu podnošenja potrošačkih pritužbi: u pisanom obliku/ /pisanim putem na adresu ili e-mail Uvjeti poslovanja dostupni su na web-stranici www.apartments-suntourist